جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل ازدواج: سوال سی و سه

پرسش :

مراسم ازدواج باید چگونه باشد که مورد نظر شرع و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد؟

پاسخ :
این که مراسم ازدواج یا هر مراسم دیگری چگونه باشد تا حضرت ولی عصر - ارواحنا لتراب مقدمه الفدا - در آن مستقیما شرکت جویند مساله ساده ای نیست و بستگی به میزان قرب افراد آن جلسات به ساحت مقدس آن حضرت دارد لیکن باید در نظر داشت که اگر طرفین اهل ایمان بوده و در مجلس خود از گناه و معصیت دوری جسته و به یاد حضرتش باشند مسلما مورد توجه و عنایات و دعای خیر آن حضرت خواهند بود.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام