جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل روزه: سوال سی و هفت

پرسش :

از ابتدای بلوغ مدت شش سال بر اثر نادانی و بدون عذر شرعی روزه نمی گرفتم یک سال را هم بدون این که بدانم جنب هستم روزه گرفته ام، وظیفه من چیست؟

پاسخ :
روزه هایی را که یقین دارید عمدا افطار کرده اید باید کفاره بدهید و قضای آن را نیز به جا آورید (کفاره افطار عمدی هر روز، شصت روز روزه و یا اطعام شصت فقیر است) لازم به ذکر است که ادای کفارات مشروط به تمکن است و درصورت عدم تمکن باید استغفار کند و هرگاه توانست به جا آورد. روزهایی که جنب بوده اید و نمی دانسته اید که جنب هستید اگر روزه گرفته باشید قضا ندارد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام