جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل روزه: سوال چهل و یک

پرسش :

کسی که روزه های قضا دارد ولی قضای همه آنها برای او سخت است چه تکلیفی دارد؟

پاسخ :
قضای روزه و نمازی که از انسان فوت شده واجب است؛ البته کار آسانی نیست ولی با برنامه ریزی تدریجی می توان آن را انجام داد؛ مثلاً هفته ای یک روز یا دو روز و یا در روزهای کوتاه زمستان و پاییز می توان روزه گرفت. و با هر نمازیک نماز قضا بجای آورد، در هر صورت (نابرده رنج گنج میسر نمی شود) رمز رسیدن به مقام عبودیت پروردگار و انس با او مجاهدت هایی است که فرد برای انجام وظیفه خود انجام می دهد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام