جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل روزه: سوال شصت و هفت

پرسش :

حکم نماز و روزه اساتیدی که یک روز در هفته، به محل تدریس مسافرت می نمایند در محل تدریس و بین راه بیان فرمایید.

پاسخ :
امام خمینی: نماز شکسته است و روزه صحیح نیست.

آیت الله خامنه ای: نماز تمام و روزه صحیح است.

آیات عظام اراکی و گلپایگانی: نماز تمام و روزه صحیح است.

آیت الله بهجت: کلا تمام است در غیر سفر اول با مراعات مساله 1066 رساله.

آیت الله تبریزی: چنانچه تا شهر محل تدریس 22 کیلومتر یا بیشتر باشد نمازشان تمام و روزه شان صحیح است. والله العالم.

آیت الله سیستانی: نماز آنها شکسته و روزه باطل است مگر این که کثیرالسفر باشند که معیار آن گذشت.

آیت الله صافی: در فرض سوال در محل تدریس و بین راه نماز تمام و روزه صحیح است. والله العالم.

آیت الله فاضل: بنا بر احتیاط نماز آنها شکسته است و روزه صحیح نیست.

آیت الله مکارم: شکسته است.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام