جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل نماز: سوال پنج

پرسش :

استفاده از انگشتر طلا و عقیق و سرمه کشیدن در نماز برای خانم ها چه حکمی دارد؟

پاسخ :
انگشتر عقیق به دست کردن در نماز مستحب است و انگشتر طلا و سرمه کشیدن برای زن ها در نماز و غیرنماز اشکالی ندارد اگر چه به قصد زینت باشد. بلی، اگر برای نشان دادن به نامحرم بپوشند خالی ازاشکال نیست، (توضیح المسایل، ج 1، مساله 831 و 832)

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام