جمعه، 23 آبان 1399

احکام پزشکی | مرگ مغزی: سوال بیست

پرسش :

اگر جسدى مجهول الهویه که اعضاى قابل پیوندى داشت، در مواردى که نجات جان بیمار مسلمانى وابسته به پیوند یک یا چند عضو از شخص دیگرى باشد، لطفاً بفرمایید اگر بعداً ولیّ متوفا پیدا شود و از این کار ناراضى باشد چه باید کرد؟

پاسخ :
پاسخ آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (دام ظله):
در صورت توقف حفظ نفس محترمه بر آن، اگر آن را قابل توجیه دانستیم عدم رضایت ولیّ مضرّ نیست.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام