جمعه، 23 آبان 1399

احکام پزشکی | مرگ مغزی: سوال پنجاه و دو

پرسش :

اگر شخصى از پیوند اعضاى خود به دیگران پس از مرگش ناراضى باشد، امّا پس از وفاتش ولیّ وى مایل به این کار باشد، آیا مى توان چنین کارى را انجام داد؟

پاسخ :
پاسخ آیت الله العظمی فاضل لنکرانی (رحمه الله):
اگر احراز شود که حفظ جان مسلمانى متوقف بر پیوند مذکور است و جای گزین از غیرمسلمان ندارد، جایز است و رضایت و عدم رضایت و میل و عدم میل ولیّ تأثیرى ندارد. بنابر احتیاط دیه اعضاى قطع شده را بدهند تا براى خود میت در امور خیریه مصرف شود.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام