جمعه، 23 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله گلپایگانی (ره): سوال چهارده

پرسش :

اسامـى مبارکه خـداوند متعال مثل ((الله))... که روى زیلـوهاى مسجـد نشـوه شده و مردم بدو تـوجه بر روى آن پا مـى گذارند یا دست بـى وضـو بر آن مـى مالند از بیـن بردن آن لازم است یا نه؟ و محـو کردن با وقف منافات دارد یا نه؟

پاسخ :
کسانى که بى التفات و بدون وضو به آن دست مى گذارند، معذورند ولى اگر زیر پا افتاده باشد چـون مـوجب هتک احترام اسـم خداوند متعال است لازم است آن را به نحـوى که خـود زیلـو پـاره نشـود محو نمـایید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام