يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از مقام معظم رهبری: سوال شش

پرسش :

نابینایان براى خـوانـدن از خط بـرجسته بنام خط ((بریل)) که با لمـس انگشتان خـوانده مى شـود، استمـداد مـى گیرند مـى دانیـم که ایـن خط از نقاط ششگانه تشکیل شـده است، لطفـا به سـوال زیر جواب مرحمت فرمائیـد: آیا بر نابینایان لازم است در مـوقع فراگیرى قرائت قرآن و در وقت لمـس اسامـى طاهره که با خط بـرجسته نـوشته شـده، وضـو داشته بـاشند؟

پاسخ :
نقاط برجسته که علامتند براى حروف اصلى حکـم حروف اصلـى را ندارند و دست زدن به آنها ـ در مـواردى که بعنوان علامت حروف قـرآن کـریـم و اسماء طـاهـره استفاده مـى شـود ـ نیاز به طهارت ندار.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام