يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از مقام معظم رهبری: سوال بیست و دو

پرسش :

اوراق امتحانـى که بعد از تصحیح در زباله انـداخته مى شوند و یا آتـش زده مى شوند،آیا شرط است اطمینان حاصل شـود که اسماء الله و اسامى معصـومیـن علیهماالسلام در آنها نباشد؟ و آیا انـداختـن اوراق سفیـد اسـراف شمـرده می شـود یـا خیـر؟

پاسخ :
تفحص (جستجو) واجب نیست، اگر احراز نشـود وجـود اسماء جلاله در ورقه، انـداختـن آن در زبـاله، اشکـال نـدارد، و امــا اوراقـى که در یک طرف آن نشوته مـى شـود و امکان بهره بردارى از آنها وجـود داشته باشـد و یا در صنعت کارتـن سازى از آن مـى شـود استفاده کرد، چـون در دور انداختـن و سـوزاندن آن شبهه اسراف و تبذیـر وجـوددارد، خـالـى از اشکال نیست.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام