يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از مقام معظم رهبری: سوال بیست و هفت

پرسش :

بریـدن اسماء مبارکه و آیات قرآنـى به انـدازه هاى بسیار زیاد بصـورتى که حتـى دو حرف آن بهم متصل نمانـده و قابل خواندن نباشد، چه حکـم دارد؟ و آیا در محو کردن اسماء مبارکه و آیات قرآن و اسقاط حکم شان تغییر دادن صـورت خطـى آن، با کـم و زیاد کردن حروف، کافى است؟

پاسخ :
بریدن، اگرموجب محو کتابت لفظ جلاله وآیات قرآنى نگردد، کافـى نیست همچنان که، تغییر صـورت خطـى آن سبب زوال حکـم شرعى حروفى که به قصد نوشتـن لفظ جلاله بکار رفته، نمى شـود، بلى بعید به نظر نمى رسد، در تغییر صورت حروف حکـم امحاء بر آن جارى شود، هـر چنـد احتیـاط در اجتنـاب از آن است.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام