يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از مقام معظم رهبری: سوال سی و چهار

پرسش :

بنابـر راى بعضـى از مفسـریـن، تعدادى از سـوره هاى قرآن کریـم مثل سوره فیل و قریـش و انشراح و ضحى، سـوره واحد و کامل شمرده نمى شـود آنان مى گویند: کسى که یکى از ایـن سـوره ها مثل سوره فیل را در نماز مى خـواند بر او به صورت حتمى واجب است که بعد از آن، سـوره قـریـش را بخـوانـد و همچنان در رابطه بـا سـوره هاى انشراح و ضحى که باید با هـم خـواند شود پـس اگر شخصى سوره فیل یا سوره انشراح را به تنهائى در نمازش بخـواند و جاهل به مسئله بـاشـد وظیفه اش چه خـواهـد بـود؟

پاسخ :
در صورتى که جاهل به مسئله بـوده است نمازهاى گذشته او که در آن اکتفاء به خـواندن یکـى از سـوره هاى فیل و ایلاف و یا سـوره هـاى ضحـى و انشـراح مـى کـرده، محکـوم به صحت است.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام