چهارشنبه، 12 آذر 1399

احکام متفرقه | سوال شصت و نه

پرسش :

دست زدن همراه با شادی و خواندن و ذکر صلوات بر پیامبر اکرم و آل او در جشن هایی که به مناسبت ایام ولادت ائمه اطهار و اعیاد وحدت و مبعث برگزار می شود چه حکمی دارد؟ اگراین جشن ها در مکان های عبادت مانند مسجد و نمازخانه های ادارات و یا حسینیه ها برگزارشوند، حکم آنها چیست؟

پاسخ :
به طور کلی کف زدن فی نفسه به نحو متعارف در جشن های اعیاد یا برای تشویق و تایید و مانند آن اشکال ندارد ولی بهتر است فضای مجالس دینی به خصوص مراسمی که در مساجد و حسینیه ها و نمازخانه ها برگزار می شود، به ذکر صلوات و تکبیر معطر گردد تا انسان به ثواب آنها برسد. (اجوبة الاستفتائات، ج 2، ص 34، تهران: انتشارات بین المللی الهدی، چ اول، 1380)

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام