چهارشنبه، 26 آذر 1399

احکام ازدواج | مسائل زناشویی: سوال ده

پرسش :

خانم مسأله‌داری که شغلش خودفروشی است و توبه می‌کند، آیا بعد از توبه می‌تواند با یکی از مردانی که با وی زنا کرده است ازدواج نماید؟

پاسخ :
اگر مردی با زن بی‌شوهری که در عدّه نیست زنا کند، بعداً می‌تواند آن زن را برای خود عقد نماید؛ ولی احتیاط مستحب آن است که صبر کند تا آن زن حیض ببیند و بعد او را عقد نماید؛ و همچنین است اگر دیگری بخواهد آن زن را عقد کند.

منبع: mojtabatehrani.com