دوشنبه، 15 دی 1399

سرفه و امکان ابتلا به کرونا

پرسش :

آیا هر نوع سرفه‌ای نشان از ابتلا به کروناست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر سید علی جواد موسوی، فوق تخصص ریه:

متأسفانه روشی وجود ندارد که بگوییم سرفه کردن نشانه کروناست یا سرفه فرد، علت دیگری دارد.

 مهمترین چیز این است که برای نمونه، فردی دچار سرفه شده است و به مراکز درمانی مراجعه می‌کند و می‌گوید پدرم مبتلا به کرونا شده و ما می‌گوییم این فرد نیز به دلیل نزدیک بودن به فرد مبتلا به کرونا به این بیماری دچار شده است؛ یعنی اینها فاکتورهای کمک کننده است.

 ابتلا به کرونا مجموعه‌ای از یکسری علائم است؛ بیماری که دچار سرفه، بدن درد، ضعف، تب، اختلال بویایی و چشایی شده است احتمالا به کرونا مبتلا شده اما برای نمونه فردی اعلام می‌کند در اثر برخورد با دود دچار سرفه شده است؛ در نتیجه ما می‌گوییم این دیگر نشانه ابتلا به کرونا نیست و بیشتر منشأ آلرژی است.

منبع: خبرگزاری برنا