يکشنبه، 19 بهمن 1399

حکم شرعی ازدواج در زمان عده

پرسش :

خانمی پس از ازدواج به دلیل اختلاف با همسر خود، بیش از یک سال است که دور از وی زندگی می‌کند و به زودی از همسر خود طلاق می گیرد، آیا در شرایط فعلی یا بلافاصله بعد از طلاق، می تواند با مرد دیگری عقد موقت یا دائم بخواند؟

پاسخ :
تا زمانی که صیغه طلاق با رعایت شرایط آن خوانده نشده و خانم، عدّه طلاق را سپری نکرده است، عقد ازدواج با شخص دیگر باطل است و زمان عدّه از وقتی محاسبه می شود که صیغه طلاق جاری شود، هرچند زن و مرد یک سال از هم دور باشند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)