شنبه، 25 بهمن 1399

احکام وقف | تلف کردن و از بین بردن وقف: سوال دو

پرسش :

‏بعضی اشخاص خیّر، قرآن کریم را به صورت جزوه، به مساجد برای قرائت اهدا‏‎ ‎‏می کنند، و در جلد جزوه ها، وقف نامه یا عکس واقف را می چسبانند، و بعضی‏‎ ‎‏اشخاص آن وقف نامه را پاره کرده و بیرون می ریزند. در شرع مقدس اسلام چه‏‎ ‎‏حکمی دارد؟ ‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، اهدا جزوه ها مانع ندارد، و کسی حق ندارد وقف نامه را پاره‏‎ ‎‏کند و بیرون بریزد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.