چهارشنبه، 25 فروردين 1400

حکم طهارت یا نجاست چرم‌های وارداتی

پرسش :

آیا چرم‌های خالص طبیعی که از کشورهای غیر اسلامی وارد می‌شود (اعم از حیوانات حلال گوشت یا حرام‌گوشت)، نجس است؟

پاسخ :
اگر از بازار مسلمان‌ها خریداری شود و احتمال بدهیم در مورد پاکی آن تحقیق شده محکوم به طهارت است. هم‌چنین است اگر فروشنده با گفتار یا رفتار خود به پاکی آن خبر دهد و احتمال دهیم که بیش از آن‌چه ما می‌دانیم خبر دارد.

منبع: zanjani.net