سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

مضطربه‌ای که خونش از ده روز تجاوز می‌کند

پرسش :

مضطربه‌ای پس از چهار روز خون دیدن با شرایط حیض، می‌داند خون او از ده روز تجاوز می‌کند اما نمی‌داند خون‌ها چند روز سرخ و چند روز زرد خواهد بود. وظیفۀ او در دو صورت شروع خون بدون صفت حیض و شروع خون باصفت حیض چیست؟

پاسخ :
خون‌های ‌‌‌نشانه‌دار، حیض و بقیه استحاضه است و اگر خون نشانه‌دار بیش از ده روز ادامه یابد مقدار عادت یکی از خویشاوندان در سن و سال خود را حیض قرار دهد و مستحب است تا ده روز استظهار نماید یعنی خود را حائض بداند.

منبع: zanjani.net