سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

وضوی مستحاضه برای نماز دوم در صورت یقین یا شک نسبت به جریان خون

پرسش :

مستحاضه درصورتی که یقین داشته باشد بین دو نماز خون ندیده، آیا لازم است که برای نماز دوم وضو بگیرد؟ اگر شک داشته باشد چطور؟ آیا وارسی لازم است؟

پاسخ :
اگر یقین دارد، وارسی و وضو لازم نیست و در صورت شک باید وارسی کند و یا مطابق وظیفه قبلی‌اش عمل کند و اگر وارسی نکند و مطابق وظیفه عمل نکند باید نماز را اعاده نماید.

​​​​​​​منبع: zanjani.net