چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

حکم پرداخت نکردن بهای قبر خریداری شده

پرسش :

شخصی قبری را به خانوادۀ میّت برای دفن متوفی فروخته، اما پس از چند سال هنوز مبلغ آن پرداخت نشده است. آیا در صورت عدم رضایت فروشنده، نبش قبر و انتقال جنازه به قبر دیگر صحیح است؟

پاسخ :
باید اولیای میّت ولو با فروش اموالشان قیمت قبر را بپردازند؛ در غیر این صورت مالک سابق می‌تواند معامله را فسخ کند، که در صورت فسخ، باید اولیای میّت وی را به مکان دیگر منتقل کنند مگر آن‌که این کار، هتک میّت شمرده شود.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net