چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

حکم دفن در قبرستان بدون خریدن قبر

پرسش :

بچه‌ای مرده به دنیا آمده است والدین بچه او را درگوشه قبرستان روستایى که زندگى می‌کنند دفن کردند؛ درحالی‌که باید قبر را خریداری می‌کردند. آیا کار حرامی انجام داده‌اند و دفن کودک غصب بوده است؟

پاسخ :
اگر قبرستان ملک شخصی بوده، باید از مالک آن رضایت می‌گرفتند و اگر وقف بوده باید خلاف وقف نباشد و در صورت عدم جواز، این عمل غصب و حرام است و باید نبش قبر کنند و میّت را منتقل نمایند مگر این‌که هتک میّت به‌حساب آید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net