چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

سلام دادن به اهل بیت علیهم‌ السلام پس از نماز

پرسش :

در برخی محافل پس از نماز این‌گونه به اهل بیت علیهم‌السلام سلام می‌دهند، رو به قبله می‌ایستند و می‌گویند: «السلامُ علی رسول الله و علی امیرالمؤمنین، السلامُ علی فاطمة الزهرا سیدة النساء العالمین، السلامُ علی الحسن و الحسین سیدی شباب اهل الجنة و الائمة المعصومین من ذریة الحسین، سیما الامام المدفون بأرض طوس علی بن موسی الرضا، و الامام الثانی عشر، الحجة بن الحسن عجل الله تعالی فرجه، السلام علی أنبیاء الله و الملائکة و المقرّبین و علی الشهداء و الصالحین و رحمة الله برکاته» آیا چنین کاری صحیح است؟

پاسخ :
اگر در نظر عرف به‌عنوان عبارت مأثور از اهل بیت علیهم‌ السلام تلقی نشود، اشکال ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net