چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

تعقیبات معمول، پس از نمازهای یومیه

پرسش :

تعقیبات معمول حضرت عالی پس از نمازها چیست؟

پاسخ :
تعقیباتی که من به آن مقیدم، به این ترتیب است:

• آیة الکرسی تا «و هو العلی العظیم»، تسبیحات حضرت فاطمۀ زهرا علیها السلام، سه مرتبه سوره توحید، بعد سه مرتبه صلوات و سه مرتبه: «وَمَن یتَّقِ اللهَ یجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً وَیرْزُقْهُ مِنْ حَیثُ لَا یحْتَسِبُ وَمَن یتَوَکَّلْ عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَـیءٍ قَدْرًا».

• سی مرتبه تسبیحات اربعه؛ چون تسبیحات اربعه بعد از هر نماز واجب -به خصوص برای مسافر که نمازش قصر است- مستحب است.

• در سجده، چهارده مرتبه یک نفس «یا واسع یا وهّاب» و اگر نفَس کفایت نکند، چهارده مرتبه: «یا وهّاب».

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net