دوشنبه، 20 ارديبهشت 1400

به‌هم خوردن موالات در وضوی شخص ناتوان

پرسش :

شخصی به علت کمردرد نمی‌تواند مسح پاها را به‌طور عادی انجام دهد و باید با سختی و درد بنشیند و با دست چپ پای راست و بالعکس را مسح نماید که در این صورت موالات به‌هم می‌خورد. تکلیف وی در بارۀ وضو چیست؟

پاسخ :
اگر بین افعال وضو قدری فاصله نشود که رطوبت تمام جاهایی که شسته و مسح نموده است خشک شود، وضو صحیح است و در هر صورت اگر وضو گرفتن به تنهایی برای او مشقت زیاد دارد می‌تواند از دیگری کمک بگیرد و اگر ممکن نشد، نایب بگیرد.

منبع: zanjani.net