دوشنبه، 20 ارديبهشت 1400

عدم توانایی در جلوگیری از بروز حدث

پرسش :

اگر کسى مبتلا به مرضى باشد که نتواند از خروج بول و غائط جلوگیرى کند تکلیفش برای نماز چیست؟

پاسخ :
اگر می‌تواند باید زمانی را برای نماز انتخاب کند که تمام نماز -هرچند با حذف مستحبات- با وضو خوانده شود. در غیر این صورت با همان حالت، نماز بخواند ولی تا حد امکان از خروج بول و غائط جلوگیری کند و مانع نجاست بدن و لباس شود.

در مورد خروج غائط نیز اگر حرجی نباشد باید پس از خروج غائط با حفظ شرایط نماز مجدداً وضو بگیرد و نماز را ادامه دهد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net