دوشنبه، 20 ارديبهشت 1400

حکم وضو با شک در تطهیر نجاست اعضای وضو

پرسش :

اگر شخصی لبش خونی شود و بعد از نماز شک کند که آیا قبل از وضو، لبش را تطهیر نموده است یا خیر، چه وظیفه‌ای دارد؟

پاسخ :
اگر بداند در هنگام وضو متوجه پاک یا نجس بودن لبش نبوده یا از اصل نجاست خبردار نبوده است، وضو باطل است.

اگر اصل نجاست را مى‌دانسته و مى‌داند یا شک دارد که متوجّه رعایت آن بوده، وضو و نمازش صحیح است و همچنین است اگر پس از خروج وقت نماز شک کرده است. در هر صورت باید محل نجاست را آب بکشد.

منبع: zanjani.net