دوشنبه، 20 ارديبهشت 1400

حکم مس کاغذ ریزریز شده دارای لفظ جلاله

پرسش :

اگر کاغذی را که لفظ جلاله در آن نوشته شده، با دستگاه به قطعات بسیار ریز تبدیل کنند، مسّ و یا دور ریختن آن جایز خواهد بود؟

پاسخ :
جواز و عدم جواز دور ریختن تابع صدق بی‌احترامی در نظر عرف معمولی است. جواز مسّ نیز -در فرضی که مسّ آن بی‌احترامی محسوب نشود- تابع این است که قطعات ریز‌شده هنوز عرفاً حروف لفظ جلاله محسوب شود یا خیر.

منبع: zanjani.net