چهارشنبه، 5 خرداد 1400

قطع نماز برای نشنیدن غیبت

پرسش :

شخصی مشغول نماز است و اطرافیان وی از مؤمنی غیبت می‌کنند؛ تکلیف شخص نمازگزار چیست؟

پاسخ :
اگر با اشاره بتواند در جلوگیری از منکر مؤثر شود، در حال نماز با اشاره وظیفۀ نهی از منکر را انجام دهد در غیر این صورت اگر احتمال می‌دهد با قطع نماز بتواند در نهی از منکر، مؤثر واقع شود واجب است نماز را قطع کند. در هر صورت نباید به غیبت گوش دهد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net