چهارشنبه، 5 خرداد 1400

تکرار بخشی از کلمه در اثنای قرائت

پرسش :

گاهی در قرائت نماز، زبانم گیر می‌کند و بخشی از یک کلمه را تکرار می‌کنم -مثلاً می‌گویم «ولاالضّ ولاالضالّین» یعنی ولاالضّ را اضافه می‌گویم- آیا در این صورت سجدۀ سهو واجب می‌شود؟ اگر به‌خاطر وسواس باشد چطور؟

پاسخ :
سجدۀ سهو لازم نیست هر چند مطابق احتیاط استحبابی است بله اگر به خاطر وسواس باشد چنان‌چه بتوانید به وسواس خود عمل نکنید، نباید تکرار کنید و گرنه باید نمازتان را دوباره بخوانید. ولی اگر قدرت ندارید نمازتان صحیح است.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net