دوشنبه، 24 خرداد 1400

گذاشتن یک طرف پیشانی بر روی مهر

پرسش :

بعضی از افراد به جای این‌که مهر را بالای بینی در وسط پیشانی بگذارند، بالای چشمشان و در یک طرف از پیشانی می‌گذارند، آیا این اشکال دارد؟

پاسخ :
گذاشتن قسمتی از پیشانی روی مهر هرچند بالای ابروها و چشم باشد اشکالی ندارد. البته بنا بر احتیاط به سجده بر ابروها نمی‌تواند اکتفا کند و در حال اختیار نیز نمی‌تواند به دو طرف پیشانی سجده کند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net