دوشنبه، 24 خرداد 1400

شنیدن آیه سجده‌دار در نماز

پرسش :

اگر نمازگزار در حال نماز آیه‌ای که سجدۀ واجب دارد را بشنود، تکلیفش چیست؟

پاسخ :
اگر گوش دهد باید سجده کند و نمازش را ادامه دهد. البته اگر سجده نکند معصیت کرده ولی نمازش صحیح است و اگر عمداً آیۀ سجده را گوش داده باشد و در نماز سجده کند نمازش را دوباره بخواند و اگر سهواً گوش داده باشد دوباره خواندن نماز لازم نیست.

​​​​​​​منبع: zanjani.net