شنبه، 29 خرداد 1400

ناتوانی در انجام احکام نماز در سفر

پرسش :

در صورتی که اجرای دقیق احکام سفر بر عده‌ای به جهت کم اطلاعی و پیری و سهو و نسیان و اخلال در نظام زندگی به‌گونه‌ای که دچار عسر و حرج گردند ممکن نباشد، حکم آن‌ها چه خواهد بود؟

پاسخ :
به مقداری که حرجی نیست باید احکام را یاد بگیرند ولی در هر صورت در فرض مخالفت با وظیفۀ فعلیه باید آن‌ها را اعاده کنند و اگر نتوانند باید از راهی مثل وصیت یا اطلاع به پسر بزرگ‌تر مطمئن شوند که بعد از مرگ به صورت صحیح از جانب او بجا می‌آورند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net