شنبه، 29 خرداد 1400

کثرت سفر استاد و دانشجو

پرسش :

آیا دانشجو و استاد هم که هفته‌ای دو یا سه روز بین دانشگاه و محل سکونت رفت و آمد می‌کنند و سفر، مقدمۀ شغلشان است کثیر السفر محسوب می‌شوند؟

پاسخ :
کثیر السفر کسی است که زیاد مسافرت می‌رود به گونه‌ای که سفر برای او بیشتر از متعارف مردم است مثل کسی که به مدت شش ماه، لااقل یک روز در هفته سفر می‌رود. دانشجو و استاد هم با تحقق این عنوان، احکام کثیر السفر را دارند و در این جهت فرقی بین سفرهای شغلی، سفر برای مقدمۀ شغل و غیر آن نیست.

​​​​​​​منبع: zanjani.net