شنبه، 29 خرداد 1400

معفو بودن خونابه کمتر از یک درهم

پرسش :

گفته شده می‌توان با لباس دارای خون کمتر از یک درهم، نماز خواند، آیا خونابه نیز همین حکم را دارد؟

پاسخ :
خونابه نیز همان حکم را دارد؛ بله اگر خون بدن یا لباس، کمتر از درهم باشد و رطوبتی به آن برسد، در صورتی که خون و رطوبتی که به آن رسیده به اندازۀ درهم یا بیشتر شود یا اطراف خون را آلوده کند، نماز با آن باطل است.

منبع: zanjani.net