شنبه، 29 خرداد 1400

حکم نماز خواندن در خانه اقوام بدون احراز رضایت

پرسش :

نماز خواندن در خانۀ کسانی که طبق آیۀ شریفه قرآن کریم در آن‌جا جواز خوردن داریم، بدون احراز رضایت آن‌ها چگونه است؟

پاسخ :
اگر اطمینان شخصی یا نوعی به رضایت آن‌ها نباشد نماز در آن جایز نیست و بنا بر احتیاط باطل است و جواز أکل هم در آیۀ شریفه تعبد نیست بلکه از این جهت است که اطمینان نوعی به رضایت آن‌ها به تصرّف وجود دارد وگرنه اگر در موارد خاص مثلاً به خاطر اختلافات، رضایت آن‌ها به أکل احراز نشود، خورد و خوراک هم جایز نیست.

منبع: zanjani.net