جمعه، 22 مرداد 1400

تکلیف سردفتر در عقد اهل حق و عدم اطلاع طرف مقابل

پرسش :

اینجانب سردفتر ازدواج هستم بعضی افراد مهاجر از منطقه هشترود در تهران گوران یا اهل حق هستند؛ افراد اینجا آنها را نمی شناسند با آنها ازدواج می کنند تکلیف بنده عاقد وسایر افراد چیست؟

پاسخ :
در صورتی که از آن دسته باشند که ضروریات اسلام را قبول ندارند اطلاع دهید.‌

​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)