جمعه، 22 مرداد 1400

حکم پس انداز نفقه توسط زن

پرسش :

آیا زن می تواند از پولی که شوهر به او می دهد پس انداز نماید؟

پاسخ :
چنانچه شوهر در مورد نحوه مصرف پولی که به همسرش می دهد شرط خاصی کند (مثلا خرجی منزل باشد) مصرف آن پول در جای دیگر، باید با اجازه او باشد، ولى اگر حقّ نفقه را به او واگذار مى کند زن در مصرف آن مختار است.‌

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)