جمعه، 22 مرداد 1400

مطالبه هزینه ی تحصیلی پرداخت شده توسط پدر

پرسش :

آیا پدر می تواند از فرزند هزینه های تحصیلی را مطالبه نماید؟

پاسخ :
در صورتى که پدر هزینه های مذکور را به نیّت بخشش یا به صورت مجّانى متحمّل شده، نمی تواند آنها را مطالبه کند. اما اگر به عنوان وام به او داده، حقّ مطالبه آن را دارد. و در هر حال، از نظر اخلاقى پسر مدیون پدر است.‌

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)