پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام اجاره / شرایط مِلک مورد اجاره: سوال چهارده

پرسش :

اگر مستأجر بعد از پایان یافتن قرارداد، ملک را تخلیه نکند و دادگاه برای این کار دوماه به مستأجر مهلت دهد، آیا از نظر شرعی مالک می تواند علاوه بر اجاره بها، خسارت دوماه را از مستأجر بگیرد؟

پاسخ :
در فرض مرقوم اگر نسبت به دوماه قراردادی نداشته باشند، مالک می تواند اجرة المثل اجاره دوماه را از مستأجر مطالبه کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)