پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام اجاره / خیارات و فسخ در اجاره: سوال پنج

پرسش :

اگر مستأجر در قرارداد اجاره به تغییر شغل اشاره کرده باشد؛ آیا موجر می تواند بعد از تغییر شغل مستأجر قرارداد را فسخ کند؟ اگر تغییر شغل قید نشده باشد، حکم آن چیست؟

پاسخ :
در فرض سؤال موجر نمی تواند قرارداد اجاره را فسخ کند، مگر اینکه برای شغل خاصی اجاره داده باشد و مستأجر از آن مکان برای شغل دیگری استفاده کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)