پنجشنبه، 25 شهريور 1400

رضایت شوهر و نارضایتى پدر برای سفر عتبات

پرسش :

اگر زنى با رضایت همسرش بخواهد به عتبات مشرف شود، ولى پدر زن به دلیل ناامنى در عراق، به سفر دخترش راضى نباشد، آیا زن مى تواند به این سفر برود؟

پاسخ :
در صورتى که حق شوهر و رضایت پدر با هم تعارض کنند رعایت حق شوهر مقدم است.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.