پنجشنبه، 25 شهريور 1400

وظیفه افرادى که مهر یا تسبیح را از اماکن موقوفه خارج کرده اند

پرسش :

حکم افرادى که مهر یا تسبیح یا دیگر چیزهاى وقف شده براى مسجدى را برمى دارند، چیست؟

پاسخ :
چنانچه مى توانند، هر طور شده، حتى با کمک افراد دیگر آن را بازگردانند، ولى اگر به هیچ عنوان ممکن نیست، قرار دادن در مسجد دیگرى براى استفاده در همان مورد اولویت دارد.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.