پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام عید الزهراء علیها السلام / سوال سه

پرسش :

با توجه به اینکه محبت و ارادت نسبت به اهل بیت (علیهم السلام) و پیروان ایشان و بغض و دشمنی نسبت به دشمنان آنها، از فروع دین است، آیا برخورد و مقابله با برخی مراسمات مثل جشن نهم ربیع الاول که ممکن است خلاف وحدت اسلامی باشد و دستاویز و بهانه­ای برای دشمنان اسلام شود، اشکال دارد؟

پاسخ :
اگر مراسم به گونه­ ای باشد که موجب تفرقه میان مسلمانان می­شود یا حدود شرعی در آن مراعات نمی­گردد، باید با آن برخورد و مقابله شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)