چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر در اثنای غسل جنابت، حدث اصغر (بول، باد معده و ....) خارج شود، آیا صحیح است؟

پاسخ :
امام، خامنه ای، صافی، فاضل و نوری: غسل باطل نمی شود؛ و آن را تمام کند؛ ولی بهتر (احتیاط مستحب) است آن را به قصد آنچه بر ذمه او است (از اتمام یا اعاده) از سر گیرد. در هر صورت باید برای نماز و هر کاری که در آن طهارت لازم است وضو نیز بگیرد.
سیستانی: غسل باطل نمی شود؛ ولی بنابر احتیاط واجب، باید برای نماز و هر کاری که در آن طهارت لازم است وضو بگیرد.
مکارم: بنابر احتیاط واجب ، باید غسل را از سر گیرد و برای نماز و هر کاری که در آن طهارت لازم است، وضو بگیرد.
تبریزی: باید غسل را از سر گیرد و بنابر احتیاط واجب، باید برای نماز و هر کاری که در آن طهارت لازم است، وضو نیز بگیرد.
وحید: بنابر احتیاط واجب باید غسل را تمام کند و دوباره از سر گیرد و برای نماز و هر کاری که در آن طهارت لازم است وضو نیز بگیرد.
بهجت: لازم نیست غسل را تمام کند و بنابر احتیاط واجب باید آن را به قصد آنچه بر ذمه ی او است (اتمام یا اعاده) از سر گیرد و برای نماز و هر کاری که در آن طهارت لازم است وضو نیز بگیرد.