چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

زندان اصلاحي چه نوع زنداني است؟

پاسخ :
اين نوع زندان در مورد كسانى است كه به عادت بدى گرفتارند (مانند معتادان مواد مخدر) و اندرزها و آموزش‏ها در آنها تأثير نمى‏گذارد، چاره‏اى جز اين نيست كه آنها را از پيكر جامعه جدا كنند و مدت كوتاهى يا طولانى در زندان بمانند و اصلاح شوند، و اعتياد خود را ترك گويند.
پيام قرآن ج 10، حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى و ساير همكاران