چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

علائم و علتهای گوش درد چیست؟

پاسخ :
علائم گوش درد:
درد در اطراف گوش
دماي بيشتر از 38 درجه
ترشح چرك از گوش
كاهش شنوائي
ورم لوزه‌ها
درد بهنگام دست زدن به گوش
تورم غده‌ها
به علت درد بچه‌هاي كوچكتر گوش خود را ميكشند و آنرا دست مالي مي‌كنند
علتهاي گوش درد فراوانند. مهمترين علت آن، عفونت گوش مياني يا ورم گوش مياني است. اين بيماري مخصوصاً در كودكان كمتر از شش سال شايع‌تر است زيرا لوله استاش كه از گلو به گوش كشيده شده است نسبتاً كوتاه ميباشد در نتيجه، عفونتهاي بيني و گلو مي‌توانند به آساني به حفره گوش مياني گسترش يابند. شيرخواران نمي‌توانند دقيقاً محل درد را تشخيص دهند و به همين علت هنگاميكه درد شديد است صورت خود را دست مالي مي‌كنند اگر كودك دچاردندان درد، ورم لوزه‌ها يا اوريون باشد و يا غده‌هاي گردنش متورم شوند و يا باد سرد به گوش او بخورد ممكن است از درد گوش شكايت كند دردهاي شديد گوش معمولاً به علت عفونت گوش خارجي (ورم گوش خارجي) است خصوصاً اگر يك جسم خارجي بداخل گوش فرو رفته باشد و يا دمل بوجود آمده باشد.