چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

ماست چه منافعی برای بدن دارد؟

پاسخ :
ماست بهترين دوا براي رفع اسهال و براي ورم روده مفيد است.مخمرهاي موجود در ماست،باکتري هاي روده را از بين برده و از عفونت جلوگيري مي کند.
ماست مغذي،سهل الهضم و مفيد است.براي اطفال پس از شيرغذايي مناسب تر از ماست نيست.چون ماست خواب آور است، براي افرادي که دچار بي خوابي مي شوند مفيد است اگر ماست تنها را دوست نداريد آن را با شيره ي خرما و يا شيره ي انگور ميل کنند تا با اين وسيله هم سردي آن را دفع کرده و هم مطبوعترش ساخته باشيد.يکي از محاسن ماست آن است که نمي توان آن رابه مقدار زياد خورده.همين خاصيت موجب مي شود از زيانهاي مختصري که ممکن است داشته باشد مصون بمانيم.
منبع: خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها