چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

گیاه بشنيز چه خواصی دارد؟

پاسخ :
گياهي است شبيه خاراگوش ، ولي اين به رنگ سبز است و رطوبتي چسبنده دارد .نوعي ديگر از آن هست که شاخه هايش از اين کوتاهتر و برگش پهن تراست. برگ آن ريز و باريک و به رنگ هاي سپيد و زرد در بهارو تابستان پيدا مي شود.
خاصيت :لطافت بخش ، بسيار بازکننده ، ضماد آن فضول را از ريزش به سوي اندام باز مي دارد .
سر :ضمادش سردرد سرد را درمان مي کند .محلول و آب پزش سالمتر است ،از بند آمدن بيني جلوگيري مي کند و علاج زکام مي باشد .
اندام هاي دفعي :سنگ کليه را خرد مي کند .درآب پزش بنشينند حيض را روان مي سازد و قرحه هاي زهدان را پاک مي کند ،خوردن و ضماد آن زهدان بهم آمده را باز مي کند و سختي زهدان را از بين مي برد .