چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

كيفيّت ذكر نماز ميّت براى ميّت منافق، مستضعف و بچه نابالغ را بيان فرماييد.

پاسخ :
جواب: اگر منافق است چهار تكبير اوّل را بگويد و تكبير پنجم را نگويد، و اگر مجهول الحال است بعد از تكبير چهارم بگويد: »اَللّهُمَّ اِنْ كانَ يُحِبُّ الْخَيْرَ وَ اَهْلَهُ فَاغْفِرْ لَهُ وَ ارْحَمْهُ وَ تَجاوَزْ عَنْهُ« و اگر طفل است بگويد: »اَللّهُمَّ اجْعَلْهُ لاَِبَوَيْهِ وَ لَنا سَلَفاً وَ فَرَطاً وَ اَجْراً«.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول